Ingen jul utan rök!
Självklart ska julbordet innehålla de klassiska produkterna, skinka, spjäll, ribbs, lax och varför inte karré! Men det blir ju så mycket godare om köttet fått passera röken först! Så självklart kan ni beställa en lite rökigare jul från oss på High Coast BBQ!
Vi röker produkterna, vakuumförpackar dem, och ni hämtar dem i tid för julbordet! En enkel beskrivning hur ni värmer maten medföljer förstås, liksom lite passande bbg glaze/sås!
Här de produkter som finns att beställa!
Fläskkarré 0,5kg 100kr / styck
Rökt Julskinka Hel ca 1,5kg 180kr / kg
Kamben ca 0,4kg 95kr / styck
St Louis Cut ribs (en tjockare variant av "revbensspjäll") Helt rack ca 2,2kg, halv ca 1kg, 300kr / kg
Fläsksida ca 1kg 200 kr / kg
Spjäll (knäckta revben) ca 0,8kg 100kr / styck
Kalkonbröst ca 0,9 kg 259kr / styck
Rökt lax från Ångermanälven med en lätt pepparmix 360kr / kg
Creamy potato med julig Västerbottens ost 800 gram 150kr / st
Så här beställer du:
1. Mejla eller SMS eller ring
2. Berätta vad du vill ha!
3. Få en bekräftelse på beställningen
3. Betala halva beställnings peng
4. Hämta maten
5. Betala andra halvan av pengen
6. Njut av maten
Beställning görs senast den 19/12..om du är sent ute, kan man kolla även den 20/12 med risk för att vi har slut kött..
Hämtning av godsakerna efter överenskommelse torsdag 22/12 eller fredag 23/12.
Vi röker produkterna, vakuumförpackar dem, och ni hämtar dem i tid för julbordet! En enkel beskrivning hur ni värmer maten medföljer förstås, liksom lite passande bbg glaze/sås!
Här de produkter som finns att beställa!
Fläskkarré 0,5kg 100kr / styck
Rökt Julskinka Hel ca 1,5kg 180kr / kg
Kamben ca 0,4kg 95kr / styck
St Louis Cut ribs (en tjockare variant av "revbensspjäll") Helt rack ca 2,2kg, halv ca 1kg, 300kr / kg
Fläsksida ca 1kg 200 kr / kg
Spjäll (knäckta revben) ca 0,8kg 100kr / styck
Kalkonbröst ca 0,9 kg 259kr / styck
Rökt lax från Ångermanälven med en lätt pepparmix 360kr / kg
Creamy potato med julig Västerbottens ost 800 gram 150kr / st
Så här beställer du:
1. Mejla eller SMS eller ring
2. Berätta vad du vill ha!
3. Få en bekräftelse på beställningen
3. Betala halva beställnings peng
4. Hämta maten
5. Betala andra halvan av pengen
6. Njut av maten
Beställning görs senast den 19/12..om du är sent ute, kan man kolla även den 20/12 med risk för att vi har slut kött..
Hämtning av godsakerna efter överenskommelse torsdag 22/12 eller fredag 23/12.
HIGH COAST BBQ
Nyadal 213, Sandöverken
Högakustenbron
070 - 683 31 83
[email protected]
Följ oss på Facebook!
Nyadal 213, Sandöverken
Högakustenbron
070 - 683 31 83
[email protected]
Följ oss på Facebook!
© COPYRIGHT 2021. ALL RIGHTS RESERVED.