Take Away Midsommar
Beställningen stänger kl 13:00 tisdag 17/6
Meny
Grundplåt (sides)
- Smoked Creamy Potato med Västerbottensost
- Coleslaw
Protein
- Baby back ribs
- Turkey breast
- Pork belly
- Pulled Pork
- Pork Steak
- Chili & Cheddar Sausage (korv)
Pris per person
Hungrig 285kr
1st grundplåt + 2st protein
Ordentligt hungrig 360kr
1st grundplåt + 3 protein
Extra protein 80kr / st
Pitmasters Plate mättar 4 - 5 pers 1 600kr
4st grundplåt
5st protein
Lägg till brisket ca 300g för 300kr
Brisket Plate 350kr
Ca 250 gram brisket + grundplåt
Extra protein 80kr / st
Texas lax
Ek-rökt (varmrökt) peppar regnbågslax från Norrbotten, Jävre
Hel filé ca 800 gram (vakuumförpackad)
Halv file ca 400 gram (vakuumförpackad)
Pris 449kr kg
- Brisket 120kr 100g
- Beef Rib 695kr (helt rack ca 1kg) Sold out
- Baby back ribs (helt rack) av Iberico Belotta 300kr
- Baby Back Ribs (helt rack) 220kr
- Chili & Cheddar Sausage (korv) 65kr/st
Beställning senast tisdag 17/6 13:00
Hämtas kallt torsdag 19/6 från 14:00 eller efter överenskommelse.
Enkel uppvärmningsinstruktion medföljer.
Maten levereras i folielådor!
Så här beställer du:
1. Ring, SMS eller mejla
2. Berätta vad du önskar beställa
3. Få en bekräftelse på beställningen
3. Betala med swish på 070-6833183 och få kvitto på sms.
4. Hämta BBQ ”brickan”
Beställning görs så snart som möjligt men senast tisdag 17/6 kl 13 med risk "sold out”
HIGH COAST BBQ
Nyadal 213, Sandöverken
Högakustenbron
070 - 683 31 83
[email protected]
Följ oss på Facebook!
Nyadal 213, Sandöverken
Högakustenbron
070 - 683 31 83
[email protected]
Följ oss på Facebook!
© COPYRIGHT 2021. ALL RIGHTS RESERVED.